Här hittar du nyttiga och förmånliga tjänster, som underlättar starten och framgången för ditt företag.

Bekanta dig med tjänsterna och välj bland dem, vad du behöver. Systemet sänder åt de tjänsteproducenter du valt de uppgifter de behöver om din företagsverksamhet, så att din tid inte går åt till att upprepa basuppgifterna.

Nya tjänster som lämpar sig för dem som grundar företag läggs till hela tiden. Var så god och välj ut de bästa! 

Företagarna i Finland

Som medlem får du alltid aktuell information om frågor gällande företagsverksamhet, avgiftsfri telefonrådgivning för olika skeden i företaget, medlemsförmåner och möjligheter till nätverkande.

Bekanta dig

SYT-kassan

SYT-kassan är en självständig arbetslöshetskassa som grundats av finländska företagare 1995. Kassans mål är att förbättra företagarnas livskvalitet och öka deras trygghet med en arbetslöshetsförsäkring. Som medlem i SYT-kassan har man möjlighet att få inkomstrelaterad arbetslöshetsdagpenning.

Bekanta dig

Veritas Pensionförsäkring

.

Bekanta dig

Vauraus

Bekanta dig

Ömsesidiga Pensionsförsäkringsbolaget Ilmarinen

Vår uppgift är att säkerställa att våra kunder får den pension som de intjänar i sitt arbete. Vi bidrar även till att främja ett bättre arbetsliv och hjälper således våra kunders framgång. Rabatten för nyetablerade företagare är 22%!

 

Bekanta dig

DNA Business - täyden palvelun operaattori

.

Bekanta dig

Suomen Yrityskaupat

 

Sätt fart på företagsstarten och köp mer affärsverksamhet och kunder för den. Vi säljer över hundra företags businessverksamhet, så lämna inte tillfället outnyttjat.

Bekanta dig

Onnistuu.fi

.

Bekanta dig