Perustayritys.fi-palvelun käyttö kasvussa

Pian 2,5 vuotta toiminut perustayritys.fi-palvelu on jatkuvasti kasvattanut käyttäjämääriään. Palvelun avulla on kaiken kaikkiaan perustettu tähän mennessä lähes 5000 yritystä. Pelkästään tämän vuoden aikana noin 10 % kaikista perustetuista osakeyhtiöistä ja toiminimistä on perustettu palvelun avulla.

Perustayritys.fi-palvelu ei ainoastaan täytä rekisteröintiasiakirjoja, vaan palvelun avulla yrityksen perustaja saa hoidettua kuntoon myös muut pakolliset käynnistämiskuviot. Perustayritys.fi laatii automaattisesti kaikki perustamisdokumentit sekä pankkien että vakuutusyhtiöiden tarvitsemat asiakirjat virheettömästi voimassa olevien lakien ja vaatimusten mukaisesti palveluun syötettyjen tietojen perusteella. Lisäksi kerran syötettyä tietoa ei tarvitse toista kertaa kirjoittaa, vaan viranomaisen, pankin, vakuutusyhtiöiden ja muiden valittujen palveluntarjoajien tarvitsemat tiedot syntyvät yhdellä syötöllä. Palvelua käyttämällä voi keskittyä yritystoimintaan lomakkeiden täytön ja byrokratian sijaan!

Palveluntarjoajina on pankkien ja vakuutusyhtiöiden lisäksi muun muassa Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa (SYT), Suomen Yrittäjät ja DNA. Yrityksen perustajan on täten mahdollista liittyä jo perustamisvaiheessa työttömyyskassaan ja Suomen Yrittäjien jäseneksi sekä hankkia edullisia viestintäpalveluita.

Perustayritys.fi on ilmainen, helppokäyttöinen ja luotettava yrityksen perustamispalvelu netissä. Palvelun avulla voi perustaa osakeyhtiön tai toiminimen.