Perustayritys.fi-palvelu osallistuu Osaava Nainen -messuille 14.–16.10.2011

Perustayritys.fi-palvelu toimii näytteilleasettajana Turun Messu- ja kongressikeskuksessa järjestettävillä Osaava Nainen -messuilla 14.–16.10.2011. Messut ovat auki perjantaina klo 10–18, lauantaina klo 10–17 ja sunnuntaina klo 10–17.

Osastomme A/81 sijaitsee A-hallissa Aino-esiintymislavan läheisyydessä. Aino-lavalla esitellään perustayritys.fi-palvelua perjantaina klo 13.30, lauantaina klo 15.00 ja sunnuntaina klo 14.00.

Osastollamme on esittelyssä ilmainen perustayritys.fi-nettipalvelu, joka on nopea ja luotettava työkalu yrityksen perustamiseen. Palvelun avulla syntyvät yhdellä istumalla yrityksen perustamisessa tarvittavat dokumentit, pankkiyhteydet ja vakuutukset vaivatta ja kerralla oikein. Tule paikan päälle perustamaan yritystä!

Osaava Nainen -messut on Suomen vanhin naistentapahtuma. Työ, koulutus, yrittäjyys, terveys, hyvinvointi, kädentaidot, sisustaminen ja vapaa-aika ovat kattoteemoja, jonka pohjalta syntyy monipuolinen tapahtumakokonaisuus. Messujen ohjelmassa käsitellään ajankohtaisia puheenaiheita, tulevaisuuden näkymiä, hyvinvointia sekä kuullaan mielenkiintoisia henkilöitä.

Katso lisää tästä!