Perustayritys.fi lanseeraa uuden formaatin: yritysmessut ja lätkämatsi yhdellä kertaa

Perustayritys.fi-palvelun ympärille on rakentunut ainutlaatuinen tapahtuma, joka starttaa 2.11.2011 Turun Kupittaalta. Tässä PreGame-tapahtumassa yhdistyvät ennakkoluulottomasti lätkämatsi ja ennen peliä pidettävät yritysmessut. Tapahtuma jatkaa Turun jälkeen myös muille paikkakunnille.

Tapahtuma on rakentunut perustayritys.fi-palvelussa mukana olevien palveluntuottajien toimesta. Tapahtumassa palveluntuottajat haluavat kohdata yrittäjät ja omasta yrityksestä haaveilevat siellä missä ihmiset muutenkin liikkuvat. Mutkaton tapahtuma tuo perustayritys.fi-palvelun helppouden sanoman näin myös pelikentille.

Tästä yhteistapahtumasta ei tule väkeä puuttumaan. Jääkiekko on Suomen katsotuin ja seuratuin urheilulaji. Vuosittain jääkiekko-otteluita seuraa paikan päällä noin 2,5 miljoonaa suomalaista, joiden joukkoon mahtuu varmasti yrittäjiä ja yrittäjähenkisiä jääkiekkofaneja. Tapahtuma houkuttelee paikalle niin jääkiekon ystäviä kuin yrittäjiä ja yrityksen perustamisesta kiinnostuneita: Messuilla on mahdollista kuunnella näytteilleasettajien tietoiskuja ja saada yrittäjyyteen liittyviä neuvoja ja ohjeita. Lisäksi samlla messulipulla pääsee seuraamaan jääkiekko-ottelua.