Täältä löydät hyödyllisiä ja edullisia palveluja, jotka edesauttavat yrityksesi liikkeellelähtöä ja menestymistä.

Tutustu palveluihin ja valitse niistä, mitä tarvitset. Järjestelmä lähettää valitsemillesi palveluntuottajille näiden tarvitsemia tietoja yritystoiminnastasi, jotta aikaasi ei kulu perustietojen kertaamiseen.

Uusia yrityksen perustajalle sopivia palveluita lisätään mukaan koko ajan. Ole hyvä ja poimi parhaat päältä! 

Suomen Yrittäjät

Jäsenenä saat aina ajantasaista tietoa yritystoimintaan liittyvistä asioista, maksutonta puhelinneuvontaa yrityksen eri vaiheisiin, jäsenetuja ja verkostoitumismahdollisuuksia. Liity jäseneksi perustayritys.fi-palvelussa!

Tutustu

Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa

SYT-kassa on Suomen suurin yrittäjille suunnattu työttömyyskassa yli 26 000 jäsenellään. Liity jäseneksi perustayritys.fi palvelussa!


Tutustu

Veritas Eläkevakuutus

Tarjoamme henkilökohtaista, asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua työeläkeasioissa. Perustehtävämme on turvata asiakasyritystemme työntekijöiden ja yrittäjien eläkkeet lakisääteisen eläketurvan kautta.

Tutustu

Vaurauden yrityslainat

Yrityslainat-palvelun kautta voit hakea vakuudetonta lainaa uuden yhtiön perustamiseen. Saat määritellä itse lainaehtosi.

Turvallinen, joustava ja nopea lainanhakukanava yrityksesi perustamisvaiheen tueksi!

Tutustu

Ilmarinen

Uutena yrittäjänä saat meiltä 22 %:n alennuksen vakuutusmaksustasi ensimmäisen neljän vuoden ajan. Lisäksi saat myös parhaat maksuttomat asiakasedut työkykysi ylläpitämiseksi, mm. mobiilityökaluja sekä valmennuksia.

Tutustu

DNA Business

DNA tarjoaa yrityksille valtakunnalliset, vakioidut ja helppokäyttöiset viestintä-, tietoliikenne- sekä palvelinkeskuspalvelut. Vahvuuksia ovat kilpailukykyiset vakioidut ratkaisut, mutkaton ja paikallinen palvelu sekä hyvä hinta-laatusuhde. Jo yli 50 000 yritystä on valinnut DNA:n!

Tutustu

Suomen Yrityskaupat

Ota yrityksen liikkeellelähtöön vauhtia ja osta siihen lisää liiketoimintaa ja asiakkaita. Myynnissämme on yli sadan yrityksen bisnekset, joten älä jätä tilaisuutta käyttämättä.

Tutustu

Avisor Laskutusohjelma

Ota käyttöön Avisor-Lite, sähköinen laskutusohjelma.

Tarkoitettu yritysten kokonaisvaltaiseen laskutuksen hoitamiseen niin aloittaville yrittäjille, kuin jo toimiville yrityksille.

Avisorin käyttöönotto on helppoa, etkä tarvitse sen käyttöön mitään kursseja.

Hinta vain 6,95/kk.

Tutustu

Onnistuu.fi

Onnistuu.fi -palvelun avulla hoidat kaikki sopimusten ja muiden dokumenttien allekirjoitukset sähköisesti pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Onnistuu.fi uuden yrityksen palvelupaketti 70 €/ vuosi.

Tutustu