Haemme markkinointivastaavaa

Suomen Yrityskaupat Oy ja Perustayritys fi Oy etsivät yhdessä reiluun ja rentoon joukkoonsa reipasotteista henkilöä suunnittelemaan ja toteuttamaan markkinointia, viestintää, yritysvälityksen myynnin taustatukea. Työt alkavat huhtikuun puolessa välissä harjoittelujaksolla, jatkuen sitten toistaiseksi. Työ on kokoaikatyö, mutta työajan suhteen olemme joustavia.

Tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa edellä mainittujen yhtiöiden sähköistä ja printtimainontaa, avustaa yritysvälittäjien markkinointimateriaalien valmistuksessa, toteuttaa yleisötilaisuuksia Suomessa ja ulkomailla, laatia ja julkaista tiedotteita ja uutisia.

Hommassa pärjää ja siinä viihtyy henkilö, joka on ulospäinsuuntautunut, reipas ja ahkera, omatoiminen ja jolla on suomen kieli hyvässä hallinnassa, soveltuva vähintään opistotasoinen koulutus.

Työpiste sijaitsee Turussa aivan Kauppatorin laidassa Suomen Yrityskaupat Oy:n tiloissa. Vapaamuotoiset hakemukset 27.3.2015 mennessä sähköpostitse osoitteeseen juha.rantanen@yrityskaupat.net