AYT-kassa ja Perustayritys.fi yhteistyöhön

AYT-kassa on aloittanut Perustayritys.fi-palvelun kanssa yhteistyön 19.11.2013 alkaen.

Yritystä perustettaessa ei luultavasti ensimmäisenä mieti työttömäksi jäämistä. Työttömyysvakuutus kannattaa kuitenkin hoitaa kuntoon heti yritystoiminnan alkaessa liittymällä AYT-kassaan, jotta voi saada työttömyyspäivärahaa silloin, jos sitä tarvitsee. Nopeasti liittymällä varmistaa myös sen, että saa parhaan hyödyn aiemmin ansaitusta työttömyysturvasta ja oikeus päivärahaan säilyy mahdollisimman katkottomana.

AYT-jäsenten tyytyväisyys on kaiken toiminnan kulmakivi, joten AYT panostaa yksilölliseen, laadukkaaseen ja ilman jonottamista tavoitettavaan palveluun. Myös korvausasiat hoituvat nopeasti, sillä AYT on jo pitkään ollut käsittelyajoiltaan Suomen nopeimpia työttömyyskassoja.

Kassaan liittyminen on helppo hoitaa nyt myös yrityksen muiden perustamistoimenpiteiden lomassa, jolloin tämä tärkeä vakuutus ei jää muiden paperikiireiden jalkoihin vaan tulee hoidettua heti yritystoimintaa käynnistettäessä. AYT-kassaan voi liittyä nyt kätevästi Perustayritys.fi-palvelussa. AYT-kassan jäsenenä yrittäjän sosiaaliturva myös työttömyyden varalta on kunnossa heti yritystoiminnan aloittamisesta lähtien!