Avisor Laskutusohjelma

Avisor Laskutusohjelma

Avisor on sähköinen laskutusohjelma.

Avisor-Lite on sähköinen laskutusohjelma, joka on tarkoitettu yritysten kokonaisvaltaiseen laskutuksen hoitamiseen ja se sopii niin aloittaville yrittäjille kuin jo toimiville yrityksille. Laskut saat lähetettyä asiakkaillesi sähköisenä E-laskuna (verkkolaskuna), Tulostuspalvelun kautta, Sähköpostilaskuna tai Perinteiseen tyyliin, eli itse tulostaen ja lähettäen. Ohjelman käyttö on todella helppoa, etkä tarvitse sen käyttöön mitään käyttöohjeita tai kursseja.

Avisor-Lite on aidosti sähköinen aina kirjanpitäjällesi asti. Voit yhdellä napin painalluksella valtuuttaa kirjanpitäjällesi rajatut tunnukset, joilla hän pääsee noutamaan yrityksesi kirjanpitoon tarvittavat tiedot suoraan tilitoimiston omiin järjestelmiin, kun hän kokee sen ajankohdaltaan parhaaksi. Voit siis unohtaa myyntilaskujen tulostamisen esimerkiksi tilitoimistoasi varten. Avisor-järjestelmän kautta siirrät ne sähköisesti!

Uuden laskun lähettäminen vie alle minuutin, vaikka kyseessä olisikin uusi asiakas. Asiakas- tai Tuoterekisteriä ei tarvitse täyttää ennen kuin alat laskuttamaan, vaan samalla kun lähetät laskuja muodostat itsellesi kyseiset rekisterit. Pystyt myös luomaan asiakkaistasi asiakasryhmiä ja tekemään asiakasryhmä- tai asiakaskohtaisen hinnaston helposti.

Laskutus on edullista; käyttöoikeus maksaa vain 11,95 €/kk. Lähetetyn verkkolaskun hinta on 0,79€ ja tulostuspalvelun kautta lähetetystä paperilaskusta maksat vain 1,39 euroa per lasku (hintoihin lisätään alv). Sähköpostilasku tai itse tulostettu lasku ei maksa mitään.

Avisor-Lite toimii kaikilla päätelaitteilla, voit siis käyttää sitä vaikka puhelimella tai tabletilla. Avisor toimii verkossa ns. pilvipalveluna, joten se on ajasta ja paikasta riippumaton. Voit tarpeen tullessa kirjoittaa laskun vaikkapa mökiltäsi.

 

Katso lisää kotisivuiltamme: www.avisor.fi