ASIAKASKYSELYMME VOITTAJA ON TYÖ&HEVONEN

Perustayritys fi asiakaskyselyn palkinnon (Apple Ipad2) voittaja on Kirsi Niittymäki. Kirsi on perustanut TYÖ&HEVONEN toiminimen perustayritys.fi -sivuston kautta huhtikuun alussa 2011.Yritys toimii Nousiaisissa ja toimialueena on koko Varsinais-Suomi.

Kirsi kertoo löytäneensä perustayritys. fi –sivuston työkaverinsa vinkin perusteella. ”Sivusto toimi hienosti ja sen etuna oli että perustamista voi tehdä rauhassa, tarkistaa välillä asioita ja tallentaa tiedot keskeneräisenä ja jatkaa sitten taas yrityksen perustamista hankittuaan asioista tietoa” kertoo Kirsi. ”Yrityksen perustaminen sujui hyvin sivuston kautta, vaikka kyseessä olikin ensimmäinen kerta ja yrityksen perustamiseen liittyvät asiat minulle uusia” kommentoi Kirsi vielä. ”Sivusto oli mielestäni selkeä ja palveluista valitsin itselleni jo entuudestaan tutun pankin sekä vakuutusyhtiön, jossa hevosemme olivat vakuutettuina ja entuudestaan. Kaiken kaikkiaan hyvä palvelu jonka avulla asiat hoituivat hyvin myös palveluntarjoajien kanssa,” kertoo sivutoimisena yrittäjän toimiva Kirsi.
.
Kirsin yritys Tmi Työ & Hevonen ei ole yritysidealtaan niitä tavanomaisimpia: liikeideana on ekologinen tapa tehdä metsäsavottaa ja puunajoa metsästä. Kimmokkeen yritystoiminnalle antoi paikallisen sähköyhtiön pyyntö puunajosta luonnonsuojelualueella. Luonnonsuojelualueelle kun ei voi mennä metsätyökoneilla, mutta hevosen avulla kaadettujen puiden kerääminen tapahtuu herkälläkin kohdealueella luontoa säästäen.