Edut ja palvelut

Täältä löydät hyödyllisiä ja edullisia palveluja, jotka edesauttavat yrityksesi liikkeellelähtöä ja menestymistä.

Tutustu palveluihin ja valitse niistä, mitä tarvitset. Järjestelmä lähettää valitsemillesi palveluntuottajille näiden tarvitsemia tietoja yritystoiminnastasi, jotta aikaasi ei kulu perustietojen kertaamiseen.

Uusia yrityksen perustajalle sopivia palveluita lisätään mukaan koko ajan. Ole hyvä ja poimi parhaat päältä!

h

HelppoKassa.fi

Edullinen ja helppokäyttöinen online-kassajärjestelmä, HelppoKassa tarjoushintaan 19e/kk+alv. Kokeile palvelua 1kk ajan veloituksetta!

h

Onnistuu.fi

Onnistuu.fi -palvelun avulla hoidat kaikki sopimusten ja muiden dokumenttien allekirjoitukset sähköisesti pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Onnistuu.fi uuden yrityksen palvelupaketti 70 €/ vuosi.

h

Avisor Laskutusohjelma

Ota käyttöön Avisor-Lite, sähköinen laskutusohjelma.

Tarkoitettu yritysten kokonaisvaltaiseen laskutuksen hoitamiseen niin aloittaville yrittäjille, kuin jo toimiville yrityksille. Avisorin käyttöönotto on helppoa, etkä tarvitse sen käyttöön mitään kursseja.

Hinta vain 11,90 €/kk.

h

WP-Ylläpito.fi

Yrityksesi verkkosivusto, verkkotunnus ja sähköposti tarjoushintaan 490e + 14e/kk + alv.

h

Suomen Yrityskaupat

Ota yrityksen liikkeellelähtöön vauhtia ja osta siihen lisää liiketoimintaa ja asiakkaita. Myynnissämme on yli sadan yrityksen bisnekset, joten älä jätä tilaisuutta käyttämättä.

h

Ilmarinen

Uutena yrittäjänä saat meiltä 22 %:n alennuksen vakuutusmaksustasi ensimmäisen neljän vuoden ajan. Lisäksi saat myös parhaat maksuttomat asiakasedut työkykysi ylläpitämiseksi, mm. mobiilityökaluja sekä valmennuksia.

h

Suomen Yrittäjät

Jäsenenä saat aina ajantasaista tietoa yritystoimintaan liittyvistä asioista, maksutonta puhelinneuvontaa yrityksen eri vaiheisiin, jäsenetuja ja verkostoitumismahdollisuuksia. Liity jäseneksi perustayritys.fi-palvelussa!

h

Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa

SYT-kassa on Suomen suurin yrittäjille suunnattu työttömyyskassa yli 26 000 jäsenellään. Liity jäseneksi perustayritys.fi palvelussa!


h

Veritas Eläkevakuutus

Tarjoamme henkilökohtaista, asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua työeläkeasioissa. Perustehtävämme on turvata asiakasyritystemme työntekijöiden ja yrittäjien eläkkeet lakisääteisen eläketurvan kautta.